Recepty na torty nájdete tu:

http://dobruchut.azet.sk/recepty/39/torty/

KONTAKTY

Mário Beláň/Creative-sk
Bojná 253
95601
tel: 0907 033 779
napíšte nám

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 9,50 €
do košíka:
naša cena 12,00 €
do košíka:
naša cena 7,99 €
do košíka:

tortickovo

 


Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne na účely zaslania objednaného tovaru a na komunikáciu so zákazníkom.

V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.creative-sk.sk osobné údaje svojich zákazníkov, získané registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, spracúva v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ("Zákon o ochrane osobných údajov").

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.creative-sk.sk, môže využívať personalizované zobrazovanie a ponúkanie služieb na stránke internetového obchodu, na základe zistených informácii o používateľovi pomocou prostriedkov informačných technológií, prípadne na základe jeho správania pri využívaní internetového obchodu.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.creative-sk.sk, môže využívať služby na zobrazovanie a cielenie reklamy od externých dodávateľov. Získanie a spracovanie a ochrana osobných údajov je v ich kompetencii na základe platných zákonov.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.creative-sk.sk, môže využívať zasielanie marketingových ponúk na e-mailovú adresu po prihlásením sa zákazníka pre odber noviniek (môže byť tiež použité slovné spojenie "spravodaj", "newsletter", "mailing list"). Pre zasielanie marketingových emailov využívame službu MailChimp. Z osobných údajov im poskytujeme vždy emailovú adresu ale môžu byť aj ďalšie údaje použité pri registrácii v internetovom obchode www.tortickovo.com a získaných pomocou nástrojov informačných technológií. Všetky dostupné osobné údaje môžu byť využité na cielené zasielanie marketingových emailov.

Práva zákazníka ako dotknutej osoby pri spracúvaní osobných údajov sú uvedené v § 28 Zákona o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má za podmienok uvedených v Zákone o ochrane osobných údajov najmä právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa:

  • - vyžadovať potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
  • - vyžadovať vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
  • - vyžadovať opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
  • - vyžadovať likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
  • - vyžadovať blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby,
  • - namietať voči spracúvaniu, využívaniu alebo poskytovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu.

 

Dozor nad dodržiavaním povinností ustanovených Zákonom o osobných údajov pri spracúvaní osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820017 Bratislava 27

MzU2MGR